Изборът DJI Mini 3 срещу DJI Mini 2

DJI Mini 3 е компактен, ултра лек дрон с камера, създаден за приключения. Той разполага с удължен живот на батерията, богато на детайли 4K HDR видео и забавни функции като истинско вертикално снимане за снимки, оптимизирани за социални медии. Независимо дали заснемате епично пътешествие или просто ден в собствения си двор, Mini 3 е готов за момента. 

Изборът DJI Mini 3 срещу DJI Mini 2

По-големият сензор е задължителен за по-добри снимки. Камерата на Mini 3 има f/1.7 бленда и по-големи 2.4μm 4-в-1 пиксели за ясни детайли и изключителни изображения дори при слаба светлина.

По-добри снимки

Получете по-голям контраст във вашите снимки с HDR технологията на ниво чип. Независимо дали става въпрос за светлини или сенки, улавяйте нюансирани резултати с по-голяма дълбочина.

Вертикално снимане

Гимбалът позволява широкоъгълен наклон, за да се вмести повече във вашите снимки. И с бързо превключване към истинско вертикално заснемане, бърз клип е готов за публикуване в социални медии. Новият дизайн позволява на потребителите да правят портретни снимки, без да е необходимо да изрязват цифрово. По-големият обхват на гимбала означава повече ъгли на снимане и допълнителна творческа свобода.

Летете по-дълго!

Изборът DJI Mini 3 срещу DJI Mini 2

Оставете безпокойството за изтощена батерия в миналото. Mini 3 се доставя със стандартната интелигентна батерия за полет за до 38 минути полет, повече от достатъчно време, за да запишете страхотен клип от вашия планински преход.

Направете го комбо

Надградете изживяването си при полет с нашата широка гама от комбинации. Получете по-нюансиран контрол с DJI RC или увеличено време на полет с Fly More Kit или вземете и двете заедно!

Изберете своя и двата модела ще оправдаят очакванията Ви!

Изборът DJI Mini 3 срещу DJI Mini 2

Изборът DJI Mini 3 срещу DJI Mini 2